Airbag Resetten

Chiptuning Golf GTI
1 april 2019
Porsche Chiptuning
Porsche Macan S chiptuning
23 mei 2019

Airbag Resetten

Airbag module

Airbag Resetten

Airbag resetten is nodig na dat een auto schade heeft gehad of simpel weg permanente storing blijft geven op airbag. Heeft u een probleem met u airbag module of is u airbag module defect?
Met onze airbag reset techniek hoeft u geen nieuwe airbag module te kopen. Heeft u een ongeval gehad of een auto gekocht die een ongeval heeft gehad en u lampje van u airbags blijft branden? Dat betekend dat u airbag module crash data heeft opgeslagen. AMT chiptuning is specialist op het gebied van airbag reset. Wij kunnen bij bijna elke model en type auto een airbag module reset uitvoeren en de crash data verwijderen.

Airbag resetten of vervangen

Wanneer een airbag module nieuw gekocht moet worden kost dit gauw tussen de €250,- en €800. Om de crash data te verwijderen bent u bij ons op het juiste adres, want wij kunnen deze problemen voor u verhelpen. Op deze manier hoeft u geen nieuwe airbag module hoeft aan te schaffen. Na dat wij de airbag module resetten en software hebben aangepast bouwen wij vervolgens alles netjes terug. Hierdoor zal u storing lampje meteen verdwijnen is het probleem zo opgelost. Hierdoor bent u dan veel minder kwijt bij airbag resetten dan bij het aanschaffen van een nieuwe airbag module. Airbag reset is dan ook niet alleen financieel een betere optie maar is ook een duurzamere oplossing.

Airbag resetten, airbag crash data, module resetten

Opsturen of langs brengen

U kan de airbag module langs brengen of laten opsturen. In de meeste gevallen is het gunstig om de module over de post te verzenden. Vervolgens kunnen wij de software aanpassen en de airbag module resetten en goed testen voor wij deze terug sturen. Ten slotte kunnen wij met  trots melden dat ons bedrijf ”AMT Chiptuning” bestaat uit een team van specialisatie in alle software technieken in de auto en motor branche.