Chiptuning

Meer uit uw auto halen met chiptuning

Wilt u meer halen uit het vermogen van uw auto? Overweeg dan om chiptuning uit te laten voeren. Het tunen van de chips in uw auto zorgt er. voor dat uw auto meer vermogen kan leveren dan standaard vanaf de fabriek. Wij zijn specialisten in het tunen van de software die met uw auto meegeleverd wordt en kunnen ervoor zorgen dat er aanpassingen in software gedaan worden die uw auto net dat tandje extra harder en krachtiger laten lopen dan u gewend bent. Wij kunnen vrijwel elke auto tunen waarbij we naast het afregelen van de software ook de motor zelf onder handen kunnen nemen ook daar nog dat beetje extra vermogen uit te halen.

Wat is chip-software tuning?

Tegenwoordig zit vrijwel elke auto boordevol software en chips om de motor en vele onderdelen aan te sturen. Vrijwel alles onder de motorkap kan tegenwoordig met software afgeregeld worden. Dit is ook het geval met het motorvermogen. Autofabrikanten leveren tegenwoordig software in de auto's om te regelen hoeveel vermogen er vrij mag komen. Dit wordt gedaan met chips die intern in de motor de diverse onderdelen aansturen. Met het aanpassen van de instellingen in die software of in de chips kan het vermogen van de auto aangepast worden. Dit kan bijvoorbeeld door de hoeveelheid ingespoten brandstof wat ruimer te zetten in deze software. Meer brandstof betekent meer vermogen en meer snelheid voor uw auto.

Maak een afspraak met ons voor een prijsopgave

Wilt u meer weten van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van chiptuning? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn bekend met vrijwel elk merk en wij kunnen dan ook voor vrijwel elke auto de software aanpassen. Of kom gerust eens langs bij ons om samen met ons door te nemen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u dan ook uitleggen wat wij nog meer kunnen doen zoals motortuning en ecotuning.