Volkswagen Chiptuning

Meer vermogen uit uw Volkswagen halen

Bent u de trotse bezitter van een chiptuning volkswagen en bent u op zoek naar een bedrijf dat chiptuning volkswagen kan uitvoeren?Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen vrijwel elke moderne Volkswagen, die is uitgerust met software en chips, afregelen zodat er meer vermogen uit de motor zal komen. Naast het tunen van de software en de chips kunnen wij ook de motor zelf aanpassen om ook daar de limieten nog wat extra omhoog te schroeven. Laat uw Volkswagen als een zonnetje lopen met dat beetje extra vermogen en kom langs bij ons om geheel vrijblijvend een prijsopgave te ontvangen.

Chiptuning uitgelegd

Het tunen van de chips in auto's betekent dat de standaard parameters die door de fabrikant in de software en de chips is ingeregeld aangepast worden. Dit kan betekenen dat de auto zuiniger gaat lopen wanneer de motor meer afgeknepen wordt maar het wordt uiteraard veel vaker gedaan om de auto juist wat meer pit te geven. Wij zorgen ervoor dat de instellingen aangepast worden binnen de limieten waarbij er meer brandstof ingespoten wordt zodat er meer vermogen vrijkomt. Uw chiptuning volkswagen is bij ons in goede handen, wij hebben zeer ervaren monteurs in dienst die dit werk dagelijks uitvoeren. Heeft u dus een Volkswagen Golf, Passat, Touareg, Amarok, Phaeton of welk model dan ook, wij kunnen de instellingen van al deze modellen aanpassen.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen van ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen u dan uitleggen water allemaal mogelijk is voor chiptuning volkswagen. U kunt er bij ons op rekenen dat wij het werk vakkundig uitvoeren en dat wij de limieten van de motor en andere onderdelen niet zullen overschrijden.