Onze diensten

AMT Chiptuning diensten

egr

EGR

Exhaust Gas Recirculation of EGR wordt geregeld via een klep, die de uitlaatgassen weer deels via de motor terugvoerd om milieutechnische redenen. Door softwarematig de regeling van deze EGR klep aan te passen, krijgt uw motor meer schone lucht aangevoerd. Hierdoor wordt vervuiling van de motor gereduceerd en krijgt de motor meer schone lucht voor verbranding.
vmax-begrenzing

Vmax begrenzing

Uw auto komt standaard de fabriek uit met een speciale snelheidsbegrenzer. Deze begrenzing wordt via de standaard software geregeld, die door ons kan worden hergeprogrammeerd. Hierdoor kan uw auto een stuk sneller gaan rijden en kunt u het volle vermogen uit uw motor gaan halen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden, want dit zal per type auto flink verschillen.

Bestelbusjes

Wij kunnen u van dienst zijn bij de herprogrammering van de standaard software van uw bestelbusje. Hierin zijn vanuit de fabriek diverse instelling aan meegegeven, die uw bestelbus begrenzen in vermogen en mogelijkheden. Met onze vakkundige kennis, zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw wagen kunnen halen door middel van aanpassing van de standaard software.
vrachtwagen

Vrachtwagens chiptuning

Het chiptunen van vrachtwagens kan de prestaties van een vrachtwagen verbeteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meer vermogen, een nog grotere trekkracht of een besparing in het brandstofverbruik. Onze experts kunnen u meer vertellen over de variatie aan voordelen die mogelijk zijn bij het chiptunen van de standaard software van de diverse merken vrachtwagens.