DSG en S-tronic Chiptuning

DSG en S-tronic Chiptuning

DSG en S-tronic Chiptuning is een op maat gemaakte software voor u versnellingsbak. Net zoals bij iedere andere tuning bekijken wij dan de huidige software en staat. Met deze informatie gaan wij dan aan de slag. Het doel bij een DSG tuning is het optimaliseren van de schakelmomenten. Met een DSG chiptuning kunt u de auto veel soepeler laten overschakelen en hierdoor gaat de auto uiteraard ook veel beter lopen.

DSG Software op maat

Vervolgens zorgen wij dat DSG tuning valt binnen u voorkeuren en verwachtingen. Op deze manier is elke tuning weer uniek en dit noemen wij dan de AMT software op maat. Met al onze DSG tuning houden wij ons aan de regels. De DSG chiptuning word dan ook afgesteld comfort fabriek normen. Dit houd in dat AMT Chiptuning alleen werkt met originele software die fabriek geleverd word. Wij ”AMT chiptuning” staan hierom garant voor onze software en kunnen hier.op uitstekende garanties geven.

Audi RS3

Bij een Stage 2 chiptuning is het verplicht een een DSG/S-tronic tuning te doen. Hierbij word dan de aanpassing gedaan afhankelijk van de onderdelen die zijn vervangen voor Stage 2

DSG Chiptuning, of toch
S-Tronic?

Na uitgebreid online teksten te hebben gelezen over DSG tuning zijn de meeste meteen razend enthousiast. Alleen de vraag die dan altijd blijft terug komen is hoe zit het dan met S-Tronic chiptuning. De software van een S-tronic tuning is vrijwel identiek aan de DSG software. Dit is een de meeste geval dus precies het zelfde in alle opzichten. Het verschil is dat een automaten bak in alle Audi`s S-tronic genoemd, en bij Volkswagen een DSG bak. Tenslotte zijn beide automerken van de zelfde fabrikant en gemaakt met precies de zelfde motorblok en aandrijving.

Benieuwd naar DSG chiptuning ?

Wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen voor uw DSG of S-tronic? Neem dan gerust eens contact op via ons contactformulier of kom eens langs in onze werkplaats om te zien hoe wij werken. Onze software chiptuning word u aangeboden met 5 jaar software garantie.