BMW Chiptuning 

Uw bmw prefect getuned

Heeft u een bmw en wilt u de motor van de auto beter laten lopen en zoekt u hiervoor een bedrijf die bmw chiptuning kan verzorgen? Kom dan bij ons langs. Wij zijn het bedrijf die dagelijks bmw's chiptunen en ervoor zorgen dat deze Duitse kwaliteitsauto's nog beter gaan rijden dan ze al doen wanneer ze de fabriek verlaten. U heeft bij ons de garantie dat wij het maximale uit de motor zullen halen en dat wij de limieten niet zullen overschrijden. Maak een afspraak met ons of kom geheel vrijblijvend langs om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Alle bmw modellen kunnen bij ons getuned worden.

Bij ons kunnen alle hedendaagse bmw modellen getuned worden. Wij hebben o.a. al vele bmw modellen onderhanden gehad. lees hieronder welke modellen wij allemaal van bmw chiptuning kunnen voorzien.

2 serie 3 serie 5 serie 7 serie 8 serie Z4 X1 X3 X5

Haal het maximale uit uw bmw

bmw chiptuning is voor ons dagelijks werk zodat wij alle ins en outs weten van de chips in de motoren van het merk. Wij kunnen de chip zodanig afstellen dat er meer brandstof ingespoten zal worden met meer motorvermogen als resultaat maar wij kunnen de motor uiteraard ook zuiniger maken. Ook de toerentallen zijn aan te passen voor automaten zodat de auto sneller of langzamer zal schakelen naar een hogere versnelling. Informeer geheel vrijblijvend bij ons wat er allemaal mogelijk is en haal het maximale uit uw bmw.