BMW Chiptuning 

Heeft u een BMW en wilt u de motor van de auto beter laten lopen en zoekt u hiervoor een bedrijf die BMW chiptuning kan verzorgen? Kom dan bij ons langs. Wij zijn het bedrijf die dagelijks BMW's chiptunen en ervoor zorgen dat deze Duitse kwaliteitsauto's nog beter gaan rijden dan ze al doen wanneer ze de fabriek verlaten. U heeft bij ons de garantie dat wij het maximale uit de motor zullen halen en dat wij de limieten niet zullen overschrijden. Maak een afspraak met ons of kom geheel vrijblijvend langs om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Alle BMW modellen kunnen bij ons getuned worden

BMW Chiptuning software

Chiptuning BMW is een speciaal ontwikkelde software die word aangepast aan u wensen. De ingenieurs van AMT Chiptuning zorgen voor meer vermogen en souplesse na zo een BMW chiptuning. Wij stellen u nieuwe software precies af op de huidige staat van u BMW. Door onze unieke manier van werken kunnen wij u BMW tuning perfect afstellen tot in detail. AMT chiptuning kan dan ook met trots roepen dat wij een BMW tuning op maat leveren.

Door middel van een Chiptuning BMW kunnen wij u software op maat aanpassen. Bij AMT Chiptuning doen wij dagelijks meerdere software aanpassingen op maat. Op het gebied van BMW kunnen wij dan ook het perfecte maatwerk aanbieden. Naast onze stage 1 chip-tuning bieden wij ook veel andere software aanpassingen voor de BMW rijder:

Adblue uitschakelen

Pop & Bang instellingen

Sleutels programmeren

ECU en dashboard herstellen

Airbag crash data resetten

BMW chiptuning is voor ons dagelijks werk zodat wij alle ins en outs weten van de chips in de motoren van het merk. Wij kunnen de chip zodanig afstellen dat er meer brandstof ingespoten zal worden met meer motorvermogen als resultaat maar wij kunnen de motor uiteraard ook zuiniger maken. Ook de toerentallen zijn aan te passen voor automaten zodat de auto sneller of langzamer zal schakelen naar een hogere versnelling. Informeer geheel vrijblijvend bij ons wat er allemaal mogelijk is en haal het maximale uit uw BMW.Op het gebied van software aanpassen en chiptuning BMW bent u bij AMT chiptuning aan het juiste adres. Onze BMW specialisten staan dagelijks klaar voor al u BMW software aanpassingen. Tenslotte kunnen wij ook altijd telefonisch hulp aanbieden op het gebied van Chiptuning BMW software. Voor sleutels programmeren en andere aanpassingen zijn wij dagelijks geopend.