Chiptuning op maat

Chiptuning op maat

Chiptuning op maat is een tuning die voor iedere auto weer anders is. AMT schrijft hierbij software die precies voldoet aan de huidige toestand van de auto. Op deze manier kunnen wij dan een auto perfect tot in de kleinste details afstellen. Bij een chiptuning op maat is het belangrijk dat de auto meerdere malen word getest. Ook dient de tuner hierbij kritisch te kijken na test resultaten. Door onze ingenieurs word elke chiptuning op maat afgesteld en is dus elke tuning weer anders. 

Software op maat
Ferrari tuning

Onze afdeling AMT Chiptuning software op maat zorgt telkens weer voor perfect product. Onze chiptuning software word uitgebreid getest en daarom is het gebruik hiervan uitermate veilig. Ook merkt u na de tuning meteen dat de auto in elke versnelling veel beter optrekt en doortrekt. Een Stage 1 op maat chiptuning is nog nooit zo leuk geweest. Door dat de auto op maat word afgesteld hoeft u verder in de meeste gevallen geen rekening te houden met extra onderhoud. Al onze tuning worden dan ook afgesteld comfort fabriek normen. Dit houd in dat AMT Chiptuning alleen werkt met originele software die fabriek geleverd word.

Meer vermogen, minder brandstof ?

Veel klanten vragen zich dan ook af hoe het kan dat een auto die door ons ge tuned is minder verbruikt. Het antwoord hierop is vrij simpel. Door een stage 1 chiptuning op maat krijgt de auto meer vermogen. Vervolgens merkt u dat bij het optrekken en inhalen u de auto veel minder hoeft te belasten. Dit komt door dat onze afstelling niet alleen focust op vermogen maar ook op efficiëntie. Onze op maat software zorg hierdoor bij een gelijke rijstijl voor een nog snellere maar ook zuinigere auto. Op deze manier rijd u een stuk prettiger en kost het u minder.  

Benieuwd naar chiptuning ?

Wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen voor uw auto? Neem dan gerust eens contact op via ons contactformulier of kom eens langs in onze werkplaats om te zien hoe wij werken. Onze software chiptuning word u aangeboden met 5 jaar software garantie.