Volvo Chiptuning

Met onze dienst Volvo chiptuning kunt u meer vermogen uit uw Volvo halen en de software van uw auto door onze specialisten exact in laten stellen, zoals u dat graag wilt. Zo kan er meer vermogen uit uw Volvo worden gehaald, maar ook kunnen wij de wagen zuiniger laten rijden.

Volvo chiptuning

De Volvo chiptuning is volledig veilig voor uw auto en zal geen schade aan het motorsysteem toebrengen. Vrijwel alle moderne Volvo's, zowel de benzine als de diesel varianten, zijn in principe geschikt om te chiptunen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire modellen als de V60, D5, D3, C30, V50, S40 en de XC90, die uiterst geschikt zijn voor de Volvo chiptuning.

Meer vermogen

De Volvo's komen de fabriek uitrollen met de standaard meegeleverde software, die door middel van chips alle onderdelen van de auto exact aansturen. Wat niet veel mensen weten is dat er onder de motorkap van een Volvo vaak tot wel 30% meer vermogen schuil gaat, als dat er vanuit de fabriek aan meegegeven wordt. Door het chiptunen van de auto kunnen we die extra 30% voor u tevoorschijn halen. Natuurlijk is het niet in alle gevallen even verstandig om uw auto echt tot het uiterste te tunen, maar onze deskundige tuners weten precies hoe ver ze kunnen gaan.

Zuiniger rijden

Met de Volvo chiptuning hoeft u niet altijd te kiezen om juist meer vermogen en pit uit uw wagen te halen. U kunt er ook voor kiezen om uw auto dankzij de aanpassingen in de software zuiniger te laten rijden. De gemiddelde Volvo kan tot wel 5% zuiniger in brandstof worden met wat kleine softwarematige aanpassingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Volvo chiptuning met uw model Volvo? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en naar een prijsopgave van uw speciale wensen. U bent ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij ons bedrijf en te zien wat we nog meer voor u kunnen betekenen.