Chiptuning auto

Wilt u dat uw auto net wat harder en krachtiger loopt dan normaal? Met de dienst chiptuning auto zorgen wij ervoor dat de wagen meer vermogen zal leveren dan de standaard fabriekswaarde.

chiptuning auto

Chiptuning autoWij zijn er in gespecialiseerd om de chips met de software die standaard in uw auto zitten zo te programmeren, dat u het uiterste uit uw wagen kan halen. Wanneer een auto de fabriek uit komt rollen, is deze standaard uitgerust met een tal van chips vol met software om alle onderdelen exact aan te kunnen sturen. Hierbij houdt de fabriek zich aan de maximale waarde van vermogen die een auto officieel mag leveren, maar vaak schuilt er onder de motorkap veel meer vermogen dan u in eerste instantie zou verwachten. Wij kunnen met de dienst chiptuning auto deze software op professionele wijze en met de grootste precisie voor u aanpassen en er daarmee voor zorgen dat u het uiterste uit uw auto kunt halen.

Wanneer u kiest voor onze deskundige chiptuning auto, zal uw wagen sneller en krachtiger gaan lopen. Dit bereiken wij door tijdens de chiptuning auto de software voor bijvoorbeeld de brandstoftoevoer aan te passen en daarbij iets op te schroeven. U verbruikt dan iets meer brandstof, maar meer brandstof betekent ook meer vermogen en dus een snellere auto.

Maak een afspraak

Om erachter te komen wat chiptuning auto voor u kan opleveren, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. U kunt dan ook even vrijblijvend een prijsopgave doen om te zien wat dit voor u gaat kosten. In principe hebben wij de kennis om bij ieder merk of soort auto de chiptuning auto uit te voeren en de software aan te passen, exact naar uw wensen. U kunt natuurlijk ook altijd even bij ons langskomen om de mogelijkheden te bespreken en te zien wat we nog meer voor u kunnen betekenen.