Urea melding

Autosleutel bijmaken
16 januari 2023
Adblue uitschakelen
18 januari 2023

Urea melding

Heeft uw Peugeot of Citroën een adblue melding? Wanneer er een waarschuwingsbericht op het dashboard of een knipperende urea melding ziet verschijnen in combinatie met een motorlampje is er 9 van de 10 keer iets met het adblue systeem.

Dit gebeurd meestal wanneer het AdBlue-reservoir in de auto bijna leeg is,of het urea reservoir stuk is zal de auto hiervan een meldingen geven.

Voorbeeld van een urea melding in een peugeot 308 uiteindelijk opgelost bij amt chiptuning.

Wat moet je doen bij zo een melding? Stop de auto en controleer het urea of adblue peil niveau mocht deze niet bijgevuld doe er dan extra urea in. Mocht het lampje nog steeds niet verdwijnen neem dan gerust contact op met amt chiptuning in samenwerking met adbluestoring.

Wij bieden een complete aanpassing voor de adblue oftwel urea tank aan. Dit houd in dat wij de urea tank aanpassen schoonmaken en de aansturing uitschakelen. Alles blijft netjes en origineel onder de auto zitten. Daarnaast bieden we ook 100% A.P.K. Garantie aan op de urea werkzaamheden.

Ook bieden we deze oplossing aan op locatie mocht de auto niet meer starten door het adblue urea reservoir systeem. Meestal krijg je een melding met starten niet mogelijk naar een bepaalde kilometers houd dit altijd in de gaten.

Alle modellen van de PSA groep Peugeot citroen zijn uitgerust met een UREA dashboardlampje. 

wij lossen u urea adblue probleem snel en goedkoop dankzij onze jaren lange ervaringen.

Neem gerust een kijkje op onze adblue uitschakelen pagina, mocht uw nog vragen hebben over het urea systeem dan horen wij dat graag. Neem gerust telefonisch contact op of stuur een email naar .

Onze werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 daarnaast hebben we een whatsapp lijn in het geval van nood onze Whatsapp nummer +31631517020.