Autogordels in kleur

Nox sensor uitschakelen
13 januari 2020
Autosleutel bijmaken
16 januari 2023

Autogordels in kleur

Autogordels in kleur

 

Welkom bij de autogordel specialist wij geven de interieur van je auto een prachtige uitstraling dankzij het aanpassen van de autogordels in kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rode kleur of een gele kleur. Elke kleur die je maar kan bedenken hebben wij op voorraad. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om deze autogordels aan te passen in bijvoorbeeld  in een Gucci patroon of LV patroon.

Na het vervangen van de autogordels in de gekozen kleur zal je meteen een andere sfeer voelen en zien. Het geeft altijd een stoere en sportieve look om te zien hoe de autogordels uitblinken dankzij een nieuwe kleur.

 

Autogordel specialisten

 

Dankzij onze specialisten werken wij met de beste autogordel materialen. Al onze werkzaamheden en resultaten zijn niet te onderscheiden van af fabriek resultaat.
Dit betekend dat de originele gordel bevestigingen en gordelspanner blijft behouden na het monteren van autogordels in kleur.

Wij vervangen dus alleen de band in een andere kleur. Verder zijn wij ongeveer met elke auto een dag bezig met het in en uitbouwen van de auto gordels en het aanpassen van de gekozen kleur. De auto gordels kunnen ook los bij ons worden gebracht. Dit dan minder tijd en is ook goedkoper voor de klant.

Verder kunnen wij natuurlijk ook de auto gordel vervangen naar originele staat vervangen mochten deze beschadigd zijn en niet aan de apk eisen voldoen. Hiervoor bent u ook altijd van harte welkom.

Afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken voor het vervangen van de autogordels? Dit is dagelijks mogelijk bij ons! U kunt hiervoor een bericht sturen via ons contact formulier of bellen van maandag tot Zaterdag tussen 9:00 & 18:00. Meestal kunt u hiervoor meteen de zelfde dag nog terecht. Als u nog benieuwd bent na onze geleverde resultaten, neem dan een kijkje op onze Instagram pagina!