Nox sensor uitschakelen

Vrachtwagen AdBlue storing
17 december 2019
Autogordels in kleur
19 april 2022

Nox sensor uitschakelen

Nox sensor uitschakelen

 

Nox sensor uitschakelen is tegenwoordig mogelijk voor bijna alle merken en modellen. Dit moet meestal gebeuren na dat hier een storing op de sensor ontstaan. In dit geval kunnen wij nox sensor uitlezen om zo de storing te vinden. De Nox sensor meet de hoeveelheid zuurstof en stikstof. Als deze metingen niet kloppen dan krijgt u een foutcode en meestal ook een motorlampje. In veel gevallen is het dan de Nox sensor die defect is. Ook maken wij weleens mee dat hier een kabelbreuk zorgt voor een nox sensor storing. AMT chiptuning zijn experts zijn op het gebied van auto software. Wij kunnen met een uitgebreide diagnose vinden waar het probleem ligt en dit doelgericht oplossen. Op deze manier bespaart u dan onnodige kosten op reparatie en onderdelen.

 

 

Nox sensor vervangen of uitschakelen

 

De keuze bij een Nox sensor storing is vrij simpel. U kunt de sensor gaan vervangen of u kunt kiezen voor de permanente oplossing: Nox sensor verwijderen. In de meeste gevallen is het toch verstandig om voor het verwijderen uit de software te kiezen. Dit raden wij aan omdat bij veel modellen de storingen ook na vervangen kunnen terug komen. Ook moet u bij het vervangen zorgen voor het programmeren en monteren. Dit zijn dan onnodige kosten. Bij het uitschakelen Nox sensor kunt u vervolgens meteen weer de weg op. En ten slotte is dit dan ook een permanente oplossing. Vervangen moet elke keer als de sensor het opgeeft maar uitschakelen hoeft maar een keer goed te gebeuren. Omdat wij al jaren specialisten zijn in auto software bent u zeker van een top service. Onze software word uitgebreid getest voor dat wij deze op u auto installeren. 

 

 

Nox sensor uitschakelen

Afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken voor het uitschakelen van de Nox sensor of een diagnose met advies? Dit is dagelijks mogelijk bij ons! U kunt hiervoor een bericht sturen via ons contact formulier of bellen van maandag tot Zaterdag tussen 9:00 & 18:00. Meestal kunt u hiervoor meteen de zelfde dag nog terecht. Als u nog benieuwd bent na onze geleverde resultaten, neem dan een kijkje op onze Instagram pagina!