Adblue Uitschakelen

Chip tuning Utrecht
7 september 2018
Mercedes GLE Chiptuning
EGR klep wegschrijven bij AMT Chiptuning
25 januari 2019

Adblue Uitschakelen

adblue uitschakelen uitprogrammeren

Adblue Uitschakelen bij AMT Chiptuning

De adblue uitschakelen in verband met problemen zijn al langere tijd bekend bij AMT chiptuning. Dagelijks komen klanten na een beetje zoeken bij ons terecht voor een permanente oplossing. Wij kunnen de adblue uitschakelen om zo te zorgen dat het probleem word aangepakt met een permanente oplossing.

Een storing van de Adblue uitschakelen

Adblue problemen vertalen zich in de meeste gevallen door een brandend motorstoringslampje en soms zelfs beperkt motorvermogen ‘noodloop’. Het advies van uw merkdealer of garagist is het vervangen van de Adblue tank, of in het minste geval regenereren van het systeem. Bedragen voor het vervangen van de Adblue liggen zo rond de € 1000,= a € 1500,=. Echter zelfs na vervanging van het Adblue systeem kunnen storingen opnieuw (relatief snel) weer terugkomen. Als eigenaar van een auto met Adblue  problemen heeft u de keuze uit 2 opties om de storingen op te lossen. U kunt hem vervangen. Of u kunt de adblue uitschakelen. Daardoor lost u het Adblue probleem op.

Wij zorgen voor het uitschakelen van Adblue.

Bij zo een storing Adblue gaan wij eerst de aansturing verwijderen en vervolgens de adblue uitschakelen. Dit doen wij zodat hier geen storingen zullen ontstaan tijdens het uit programmeren. Het uitschakelen van u adblue gebeurt volgens professionele werkwijze bij AMT Chiptuning. Nadat de adblue is uitgeschakeld kunt u de zorg om de adblue software achter u laten. Wij kunnen garanderen dat deze dan nooit meer problemen zal geven.

APK keuren zonder adblue.

Uiteraard hebben wij bij het uitprogrammeren van de adblue rekening gehouden met de APK keuring. Omdat wij de adblue op de juiste manier uitschakelen. Zal u daar geen problemen mee krijgen met de a.p.k.

 

 

Het resultaat? Geen storingslampjes/ foutcodes rond de adblue en geen verdere vervuiling van het inlaattraject. We bieden een permanente oplossing met levenslange garantie!

Voor verdere vragen, bel: 088 0666 128 of mail naar: info@amtchiptuning.nl of via ons contact formulier.