Chip tuning Utrecht

Startonderbreking lampje
Startblokkering verwijderen & uitschakelen
4 september 2018
adblue uitschakelen uitprogrammeren
Adblue Uitschakelen
7 november 2018

Chip tuning Utrecht

Chip tuning Utrecht

Chip tuning Utrecht is een afdeling van AMT Chiptuning dat zich heeft gespecialiseerd in auto software op maat. Voor betere prestaties en het beste resultaat maakt u dan ook een afspraak bij AMT chip tuning Utrecht. Wij zijn experts op het gebied van software optimalisatie en auto tuning. Wij kunnen als een van de weinige bij AMT chip tuning Utrecht software aanbieden voor bijna alle automerken en modellen.  Tijdens de tuning kunnen klanten bij ons rustig genieten van een bakje koffie in de wachtruimte. Verder kunt u bij chip tuning Utrecht ook gebruik maken van de wifi en een tv programma bekijken. Tussen door komen wij overleggen en uitleg geven over de aanpassingen die wij doen in de werkruimte. Op deze manier houden wij u constant op de hoogte!

 

Wat kan AMT Chip tuning Utrecht nog meer ?

Wat veel klanten niet weten is dat wij met onze uitgebreide Chip-tuning software & hardware veel meer kunnen bieden dan alleen een vermogens tuning op maat. Om die reden hebben wij hier een korte opsomming gemaakt van een aantal aanpassingen die wij doen. Let op het gaat hier om een kleine gedeelte van wat de werkzaamheden die Chip tuning Utrecht kan verrichten aan u voertuig.

  • Chiptuning Stage 1 t/m 3
  • EGR & roetfilter problemen oplossen
  • DSG bak tuning
  • ECU herstellen en repareren
  • V-MAX begrenzing verwijderen
  • Diverse diagnoses stellen
  • Kilometerteller reparaties
  • Startonderbrekers programmeren
  • Airbag en crashdata verwijderen

 

 

Bij chip tuning Utrecht proberen wij als marktleider te voldoen aan zo veel mogelijk wensen van onze klanten. Dit doen wij door bijvoorbeeld leenauto`s aanbieden als de klus te lang duurt. En verder houden wij de prijzen voor onze software aanpassingen laag, zo dat wij duidelijk boven de concurrent uitkomen in zowel prijs als kwaliteit.  Mocht u interesse hebben in een product of aanpassing van AMT Chiptuning dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Voor verdere vragen, bel: 088 0666 128 of mail naar: info@amtchiptuning.nl of via ons contact formulier.