Startblokkering verwijderen & uitschakelen

BMW wervelkleppen verwijderen
27 augustus 2018
Chip tuning Utrecht
7 september 2018

Startblokkering verwijderen & uitschakelen

Startonderbreking lampje

Startblokkering probleem

Startblokkering ook wel ‘’immobiliser’’ genoemd kan aardig wat problemen geven wanneer u bijvoorbeeld de accu een tijdje los gekoppeld hebt. Het kan ook zijn dat u startblokkering op een gegeven moment simpel weg ophoud met werken. Het probleem is dan dat u de auto met geen mogelijkheid meer kan starten. De garages die dan worden gecontacteerd om zo een auto op te halen, krijgen hem met geen mogelijkheid aan de praat. Na een beetje google weten de meeste dan dat het een software probleem is en dat AMT Chiptuning hier een antwoord op heeft.

 

De AMT oplossing

In Sommige gevallen lossen wij het probleem simpel op door de sleutels opnieuw in te leren. Dit gaat om de gevallen waarin de immobiliser (startblokkering) op een of andere manier gereset is en de sleutel codes verloren. Mocht het geval zijn dat de startonderbreker helemaal niet meer wil werken dan hebben we andere methodes. In dit geval gaan  we over op aanpassen en in sommige gevallen zelfs de startblokkering uitschakelen. Meestal dienen wij hiervoor de ecu uit het voertuig te verwijderen. Hier in kunnen wij door gebruik te maken van speciale immo apparatuur in de startblokkering software komen.

 

Innovatie van Immo

Omdat AMT Chiptuning veel werkt met ecu herstel, komen wij regelmatig startonderbreking problemen tegen. Op het gebied van startblokkeringen hebben wij dan ook meteen geïnvesteerd in innovatie. Hierdoor hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot experts in het aanpassen, verwijderen of uitschakelen van de startblokkering. AMT kan een immo off (startonderbreking uitschakelen) doen voor bijna elke voertuig. Door onze nieuwe hardware en software kunnen wij zeer efficiënt werken. Wij kunnen in sommige gevallen de startonderbreking problemen meteen via de obd stekker oplossen. Voor de klant betekend dit minder wachttijd en scheelt dit uiteraard ook in de kosten

 

Voor verdere immobiliser vragen kunt u gerust contact opnemen, bel: 088 0666 128 of mail naar: info@amtchiptuning.nl of via ons contact formulier.